Contact

Tollewei 115, 8621 CX Heeg

Wilt u een afspraak inplannen? We helpen u graag. Neem contact op met Esther onze balie assistent via 0515 44 22 08 of per mail naar info@tandartsheeg.nl.

Afspraken bij voorkeur telefonisch verzetten of afzeggen, minimaal 48 uur van tevoren.

De praktijk is geopend op maandag tot en met donderdag van 08.15 uur tot 16.30 uur. De behandelingen vinden plaats van 08.15 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.15 uur.

Of gebruik het onderstaande invulformulier. Na het invullen zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Geboortedatum

   

   

   Bent u nog op zoek naar een tandarts. U kunt zich inschrijven via het onderstaande formulier. Na het invullen zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

     

    Geboortedatum

     

     

     

    Laatste keer tandarts bezoek

     

    Openingstijden

    De praktijk

    De praktijk is geopend op maandag tot en met donderdag van 08.15 uur tot 16.30 uur.

    Behandelingen

    behandelingen vinden plaats van 08.15 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.15 uur.

    Mondhygiëniste

    De mondhygiëniste is iedere dinsdag aanwezig van 8.15 uur tot 17.00 uur.

    Niet tevreden?

    Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden? Neem contact met ons op.

    Wij adviseren om u te vragen om een verhelderend gesprek met uw behandeld tandarts. Uw tandarts kan dan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier deed. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

    Informatiepunt en klachtenregeling

    Komt u er samen niet uit, dan kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Het TIP is opgericht door onze beroepsorganisatie, de KNMT. Levert ook dit geen bevredigende oplossing, dan kunt u gebruik maken van de KNMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Daarbij zijn twee mogelijkheden, namelijk bemiddeling en formele klachtbehandeling, resulterend in een uitspraak.

    Spoed